FALSKE FLØDEKARTOFLER

DE FALSKE FLØDEKARTOFLER

DE FALSKE FLØDEKARTOFLER
1 stort eller 2 små blomkålshoveder*
3/4 liter fløde 38%
Evt. 200 g Philadelphia Neutral flødeost
Minimum 1 tsk fint salt og evt. også lidt urtesalt
Minimum 1/2 tsk stødt peber
Minimum 1 tsk paprika
Topping:
100 g revet mozzarella
1 bakke små tomater nu mindre og nu mere røde, desto mere smag

SÅDAN GØR DU
Opvarm ovnen til 225 graders varmluft. Rens blomkålshovederne og skær dem i ca. 1 cm tykke store skiver og læg skiverne i et ildfast fad  jeg plejer at få 2 lag ud af sådan en portion og for hvert lag drysses med salt/peber/paprika. Til slut hældes de 3 kvarte fløde ved, jeg hælder det altid langs kanterne, så ikke krydderierne bliver skylletaf blomkålen. Drys herefter revet ost på toppen og fordel de skyllede tomater oven på osten. Bag flødeblomkålen i minimum 45 minutter, gerne 1 time læg evt. et stykke staniol hen over toppen den første halve time, dette vil forebygge at osten og tomaterne bliver sorte.

Server lækkerheden til et godt stykke kød og med dampede broccolibuketter til

Websiden er sponseret af:

JITLOGO

Jysk IT-Tech

DVI12
BF
HirFyr4

Hirtshals